Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A till Ö

En havsgrön butelj
skvalpar
med

kursivt
A till Ö

landar
strandar

Någon böjde orden
stoppade dem
förslöt dem
och släppte dem loss
A till Ö

i sanden
mot randen

I havskanten
A till Ö

Någon
stans
finns

flaskor
med
flytande
A till Ö




Fri vers av Poetnissa
Läst 642 gånger
Publicerad 2006-08-24 10:13



Bookmark and Share


  Propella
Ljuvlig, kluckande, skvalpande text. Tycker om hur du leker med orden, nästan smakar på dom. Som:

"Någon böjde orden
stoppade dem
förslöt dem
och släppte dem loss"

det rullar på tungan.
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa