Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nutte så fjunt

får jag kabbeleka litegrann med dig
här i kvillrande sommarbäcken
får jag taltrastsjunga och drilla med dig
och kittla dig i knirkelvecken
får jag trygghetstindra i närsamhet med dig
somna i svalkningsbädd
och lyssna på tordönsregnsgurgel med dig
så lite åskeregnsrädd




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 942 gånger
Publicerad 2006-07-31 23:57



Bookmark and Share


  Poetnissa
Jesus! Vilka ord. Och då är jag inte ens troende. :) Men det är inte bara orden som tilltalar mig, utan på det sätt som du fogar samman dem. Det är som en sång, det liksom trallar. Härligt dunderdryckligt!!
2006-08-03

  Bodil Sandberg VIP
Bedårande lekfullt!
2006-08-02

    IsabellaMendrix
Mysigt och nuttefjunigt..ändå in i märgen. Härligt!
2006-08-01

  Rune Thorsell
Hej Åsa!

Du har en helt osannolikt utvecklad förmåga att sätta samman nya ord,
ord man aldrig hört men som verkar helt självklara då man läser dem. Ja, Du kan verkligen kabbeleka med språket till den grad att det kittlar i knirkelvecken.

Vi hade en till som var mästare på det där. Harry MArtinson.

Kul att ha hittat till Din sida! Du har just fått en ny lläsare. Kram! Rune.
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP