Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt bidrag till sommarelementen; nu en svit av haikus.


BÅT

I
Ekan blundar, tull
natten sveper, tomma bord
ådror fylls av mull

II
Tvåtaktarens mun
förseglat knatter bjuder
snurran dricker brunn

III
Åran är längs med
vilar, under skötegolv
havet, är en smed

IV
Bryggan längtar till
tågen runt, en vridentross
plankor luktar sill




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Stillesjö
Läst 1601 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-03 10:09



Bookmark and Share


  aol
underbart
2008-01-07

  Bodil Sandberg VIP
Applåderar dig...sanslöst vackra rader att njuta!!!!
2007-12-06

  Diffusiaria
bra. älskar havet och båtlivet
2007-12-03

  DanSan
****************************

Suverän haiku svit som doftar hav
salt skönt och underbart!

*APPLÅD*

****************************
2007-12-03

  Bjarne Nordbö
Och lukten av sommarens båteskapader sprids i rummet. Snyggt.
2007-12-03

  Lyckohäxan Enediel
Snygga rimmande haikus!
Härligt!
2007-12-03

  Catrin
Känner riktigt hur det luktar tång... vackra haikus på rim.
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Vackra och välrimmade rader!
2007-12-03

  melancholia
otroligt vackert, hur orden rimmar lent i månijuset.
2007-12-03

    © Birgitta Wäppling VIP
Rimmad svit av haiku-texter. Tjusigt!
2007-12-03

  Åsa Gustavsson VIP
fantastiskt! Älskar enkla båtar. Denna bokmärkes.
Åh
årtullarna och borden
jättefina!
2007-12-03

    Maria Malm
Inte utan att man får en längtan till sommaren när man läser denna svit.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö