Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konfidens

Dina tankar som verkade så fluffiga och lätta

vid första påseendet

visade sig innehålla en kärna av guld

och vägde därför åtskilligt.

 

När du gick lämnade du spår.

 

Och en beredskap:

nästa gång behöver du inte förklä dem,

tankarna,

lägg dem här osminkade.

 

Jag har en lykta som väntar.

En lykta och ett stift.

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2010-06-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP