Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFS-gården i Åsljunga, semesterdagar för äldre

Vem kunde tro att man kunde få dela

Livet igen tillsammans med andra.

Låta samtal och tankar få hela

så´nt som var sönder -  tillsammans få vandra

ett stycke på vägen med nyfunna vänner.

Det hjälper att samtala, fast man knappt känner

varandra och fast man mest träffas vid borden.

Så enkel är sanningen ibland här på jorden -

Det är oaslivet här i Oasljunga

som ger oss krafter igen, gamla som unga.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 15:39



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
" ... tillsammans få vandra
ett stycke på vägen med nyfunna vänner.
Det hjälper att samtala, fast man knappt känner
varandra och fast man mest träffas vid borden.
Så enkel är sanningen ibland här på jorden ... "

Tycker mycket om rimmen och den trygga känsla som språket förmedlar.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP