Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter middagsmartinin

Ett hjärta
som inte ser sig om längre
det är förlovat
sedan länge
länge

Ett hjärta

Det rörs aldrig mer
efter pacemakerns intrång
sparas till efterkommande
åstadkommande

aldrig mer
slår det röda vingslag
i gryningsmörker
aldrig fler
nuddlätta sidenmönster

aldrig ler
aldrig ber
det någonting av någon-sin
trots livsuppehållande

(lätt skakad)











Fri vers av Poetnissa
Läst 676 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 20:51



Bookmark and Share


  Prometeus
Jag tycker du har en mkt spännande stil! Jag gillar din poesi; inte bara denna dikt, utan de jag läst. Ska läsa mer av dig!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa