Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIN underarm


underarm

som lockade guldstrån, reser mot ljusets infall

Allt jag bygger
allt jag skapar
allt jag smider


rämnar

smeka linet längs din arm, långa mjuka, lägger sig

Allt jag rör vid
allt jag nuddar
allt jag älskar


bleks

solofinger vandrar långsamt, aktar sig för närberöring

Allt jag ger
allt jag hoppas
allt jag finner


flyttar

svidande långt bort från din underarm




Fri vers av Poetnissa
Läst 630 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 20:43



Bookmark and Share


  Laijza
denna gillar JAG, dessut om är jag jävligt svag för underarmar. tack!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa