Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en av 6 miljader



ikväll försökte jag prata med gud
men han ville inte svara

jag bad
jag grät
jag skrek för några få sekunder

men regnet och vinden fick mig att falla
mina händer kramade kortet på oss
runt min hals hänger mitt kors
men endå var jag tvungen att slåss

hela min kropp värker

min kraft tar slut
jag behöver inte det här
inte nu
aldrig någonsin

fortfarande lika förvirrad
fortfarande rädd för vad som kommer
vet inte hur jag ska lägga mina kort

så du faller

jag har slutat att titta upp mot himlen
jag har slutat att be
för min önskan verkar glömmas bort





Fri vers av Jasmine
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-11-08 00:32



Bookmark and Share


    Malin Johansson
otrolig smärta du bär på själv, släng över lite till mig, älskar dig...
( otroligt bra dikt gumman )...
2004-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine