Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verkliga livet


producenten

det gäller att flyta ovanpå
att hålla på sin integritet
det gäller att flyta ovanpå
att hålla sin distans

det gäller att hålla sig väl
när makten kallar
det gäller att hålla sig väl
att bevara sin trovärdighet

det gäller att stå i centrum
när nomenklaturan kallar
det gäller att stå i centrum
då mår plånboken bäst




Fri vers av tom boreland
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-08-24 12:10

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  KristinaE
.. skrattar i mjug och ler åt dessa dina ord om maktens arena..
2007-11-30

    Camillaa
Härlig dikt!
Bra jobb
/ C *
2006-08-25

  Neal
Bra dikt !
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland