Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett namn

Jag sitter här som en sjuk människa som drömmer
om en kändis hon aldrig kommer få träffa.
Inte för att någon vet vem du är.
Men jag vet vem du är,
eller du har gett mig ett namn som jag kan leka med.

Tankar, ljuvliga tankar om saker som aldrig kommer ske.
Av allt jag tänker på så får jag inte säga ett ord.
En enda tanke kan förstöra allt, krossa min lilla illusion
som aldrig har funnits.

Tankar och ord utan någon mening om man inte får dela dom med någon
och jag kan inte dela dom med dig.
Ge mig ett namn så jag vet vad jag ska skriva på listan över vilka som får leva
och vilka som får dö.




Fri vers av Qillin
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-08-24 13:26



Bookmark and Share


    BaraOrd
The name is Max - ödmjuka Max ;)

Skönt att se att du skriver igen.
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Qillin