Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antik bling bling

Med bästa vilja
kan soffan anses vacker
men helt osittbar




Fri vers av Martin VIP
Läst 677 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:24



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
skön

haikun alltså,inte soffan
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP