Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober är vacker...


Slaktmånad

Världen brinner


Död, Intighet och Värme
ruttnar i jorden


Jag kan inte ens
stava till mitt eget namn längre

 

Och medan världen
slåss mot gravitation och rymd

 

Vill jag göra uppror
som cellen i en cancertumör

 

Jag skriker inte
när bladen lämnar mina grenar

 

För huden
måste ibland ömsas

 

Och lämna kroppen
sårig och naken

 

Världen brinner

 

Och ur allt detta
kommer Det Nya att födas




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-09-06 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother