Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad mina syskon D och S


Reflections

Denna hopplöshet
ingen kunde ta ifrån oss
vi satt i samma sits
och utbytte inte ett ord med varandra

tittade ut genom fönstret för att
undvika
varandras blickar
men vi såg bara mörker
i varandra
och runtomkring oss

det var bäst
att inte säga något
för att undvika
missförstånd
för när jag tittade
in i era ögon
visste jag inte om det var min sorg som speglades
eller er egen...




Fri vers av Tin@
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-08-25 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@