Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Livet lever utan mig
medans jag räknar mina minuter
och glömmer klockslaget...




Bunden vers (Haiku) av Tin@
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-08-25 10:51



Bookmark and Share


    Camillaa
Verklig och talande text
orden gör verkligen sitt!
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@