Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitthöst!


Hur mycket geggamoja väntas välla upp?

Hur mycket solbrist kan jag lida av när
solbrännan ännu inte lämnat min redan skälvande kropp?

Andningen når inte längre ända ner.
Lågtrycket trycker ner mig i skor inte ämnade för vattenpölar.
Stresseksem ångestacne harmonibristherpes.

Blickar framåt i en tunnel utan ljus på andra sidan
förrän andra sidan vintern.
Har för länge sedan tappat hoppet,
skiner solen gör den detta skadeglatt!

Typ:
"So long sucker! I´m off south! See you next time!"

Men jag tror inte på nå´n jävla next time!
Våra löv (våran love) som du gav liv i våras
multnar nu!

Önskar att jag kunde skåda ljus i mörker typ:
Brasa, stearinljus, dubbelfattad tekoppsorgie.
Höstlöv, promenader, mössa över öronen
och doft av skog som multnar bort och somnar.
Men färgerna till trots så är förruttnelse förruttnelse
och jag har aldrig trott på höstlöv (höstlove).




Fri vers av C/O
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-08-25 15:37



Bookmark and Share


  Glitteringly
Jag håller så totalt jävla fittmycket med dig!
och du har en sån fantastisk energi i denhär texten, ett underbart flöde av sarkastiska skrik i ansiktet på mig! ja ! jaaa!

tusen tack för dina kommentarer också, det värmer så :)
2006-08-27

  Piraten
Kommer nog bli en jävligt lång höst när du ser det på det här sättet;)

Varför så ångestfyllt, vänd på det istället.
Löv i regnbågens färger som gör mörkret vackrare..
Rykande, smakrikt te väntar på att fylla ditt stressade inre med lugn och eftertänksamhet.

Sommaren bär fram en guldkantad höst..
En ny era av möjligheter, hitta de skatter man letat efter, både i sig själv och med nån annan..

Tillåt dig själv att våga göra hösten vacker..
2006-08-27

  Shininkagemusha
Jag gillar när du är så här bittert grining men jag förstår om du inte gör det. Orden slår som en kulhammare på knäskålarna.
2006-08-26

    Camillaa
haha
liiite annorlunda men det funkar väl
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

C/O