Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dödar mig

dom påstår att dom vet vad jag känner,
att dom vet hur jag mår,
att dom vet hur det är.
Att möta kallt hat i hennes ögon
dödar en bit av mig varje dag.
Hon gör det inte medvetet,
hon ser det inte.
Det är inte hon som ser hennes blick varje dag.
Den är fylld av avsky,
hat,
besvikelse...
Mamma du dödar mig...




Övriga genrer av Tears and Blood
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-08-25 19:07



Bookmark and Share


  Bump
precis och exakt så:
dom påstår att dom vet vad jag känner,
att dom vet hur jag mår,
att dom vet hur det är.
om puckofolk kunde hålla käft istället, då de ändå inte har något bra att säga för de vet verkligen varken hur det är eller hur jag mår. du skriver fortfarande jättefint. fast ont... men det är ju ont det gör...
2006-08-25

    Camillaa
Sorglig text
du förmedlar orden underbart bra
och gör texten automatiskt stark
Härligt jobb!
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood