Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid min kärlek till dig

du la din varma hand på min kind
och sa de tre orden från ditt hjärta
Och jag ser i dina nötbruna ögon att du är ärlig

men med de orden motsäger du ju hela min självbild...

Den fukt-dimmiga vinder blåser i ditt svarta hår
och tar bort allt omkring oss som hotar
hotar vår kärlek, vänskap och vårat hopp
Om ett evigt liv tillsammans

Tills döden skiljer oss åt, och tillochmed mer än så

Du gav mig ett liv som käns värt
alla besvär som innebär att leva
all smärta, alla svek och alla trasiga familjer
Med dig är allting värt

För du ger mig sol, värme och liv
och tar bara översvämmande kärlek
som aldrig kommer ta slut från min sida
Och jag fick känna din kärlek i form av en enkel kyss
som för alltid kommer ligga kvar på mina läppar

Lika säkert som att rosor av plast inte dör




Fri vers av Tears and Blood
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-12-06 21:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här var mycket varmt skriven
tack för denna fina läsning
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood