Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten hand

Liten männskohand

Söker efter någonting

Söker efter dig




Bunden vers (Haiku) av Tears and Blood
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-12-17 14:08



Bookmark and Share


    Camillaa
VAD GULLIGt=

/ C
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood