Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta försöka värma mig

Sluta försöka värma mig
med vantar och kyssar
blandade med kramar av kärlek
Det går inte, jag är genomfrusen

Sluta försöka värma mig
Med smekande kärleksord
Som kommer med en varm andedräkt
Mina lungor har andats in för mycket hat

Sluta se på mig med den där blicken
full av förtvivlan, missförstånd och medlidande
För det hjälper inte mina läppar
som för alltid är förstenade i ett falskt leende




Fri vers av Tears and Blood
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-12-06 21:21



Bookmark and Share


  Lillali
Fin, Jag känner igen mig, fast nu har jag börjat tina mig själv:)
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood