Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i slutet av en väg


utsliten

jag känner hur polityren lossnar
hur vägen håller på att ta slut
ilskan mot övergreppen
flyter bara ut
jag orkar inte hålla emot
när ilskan kommer
jag säger som det är
och jag står för det
är trött på att vara apan i buren
att visa upp
när det passar
i den potemkinkuliss
som kallas sverige




Fri vers av tom boreland
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-08-25 19:58

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  stronza
du skriver jättebra!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland