Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att sakna förmågan ...


Bensinångor

I oredans rum är det fullt av bensinens ångor
Så om jag på dina gräl svarar med eld
Exploderar rummets väggar till ett brinnande inferno
Hettan från ditt hat får källans stål att frysa
Till en massa som inte ens vinkelslipens klinga kan lossa
Helst vill jag fly men dörrar är av kravets kedjor låsta
Fönster av skottsäkrat glas för hindra att rymma
Vägen ut är för oss är endast att förgöra varandra
Så sitter vi fast i vårat eget helvetes kaos




Fri vers av Jack_iX
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-08-25 23:16



Bookmark and Share


  Cris
Oj!
Här var det hett...känner förmågan fly..
Vad göra.. inte svara med eld..kanske
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX