Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilsvingar

önskar
att jag kunde flyga
sväva
över ängar bort från verkligheten
flyga som fjärilsvingar

gömma mig
låssas att tiden inte har tagit slut
att den aldrig går vidare
du och jag
vi
kyssas på fjärilsvingar

flyga till dig
sitta på ett moln och vifta med tårna
vara tillsammans
som det ska vara
men du tog fjärilvingar
och flög iväg
utan mig
jag har inte lärt mig flyga än




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-08-26 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson