Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande soffa



Skälvande slår jag ner min blick
då du plötsligt smeker mitt hår.
Visste inte vad jag skulle vänta mig,
visste inte vad jag skulle tro.
Rädd för att bli sårad igen
sitter jag stel och känner din närvaro
när du flyttar dig närmare
i en för mig främmande soffa.




Fri vers av Anna H
Läst 381 gånger
Publicerad 2004-11-08 17:52



Bookmark and Share


  Roger VIP
Det här var vassa saker. Massor av spänningar och känsla och allt som du inte berättat i texten ger den en extra dimension. Lysande 5 P!!!
2004-11-24

    Idun 1
man vet inte vad som ska hända...
2004-11-10

  Casbah* VIP
det där med soffan är finemangs!!
2004-11-08

  Markattan
...men nervöst i en främmande soffa. Våga släppa taget. Rädslan för att bli sårad finns alltid där, men om man inte vågar ge hän, får man inte alltid uppleva allt det där underbara heller.
2004-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H