Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd Äng

Ensam i en stor säng
som försvunnen på en bortglömd äng
Med tårar som rinner långsamt ner
likt regnet som ingen längre ser
Bortglömd är känslan hon bär
när ingen känner något för kvinnan här
hon som ligger ensam i sin stora säng
och känner sig borttappad
medan regnet öser ner på en bortglömd äng
Men känslorna finns ännu kvar av en man
fast vem kan förändra det som hände under en natt?
När hon under denne man och vunnit
då hon fick allt hon en gång drömt om
men hamnade sedan ensam i sorg som ännu inte försvunnit
Ensam i en stor säng
Borttappad på en bortglömd äng
Hoppas ännu inatt att allt kan få hända igen
men regnet är det enda hon ser
medan tankarna ger henne sorg och inget mer!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-08-26 18:30



Bookmark and Share


    pladask
uppgiven stämning och ett tema som nog de flesta kan känna igen sig i. jag kopplar lite till en dikt jag skrivit, \"ängsblomma, dröm dig färgglad\", som nästan skulle funka som en fortsättning på din dikt!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander