Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonfallen

Förstorningsglas gör ögon
smärtsamt stora.
Visar allt det varkra inuti,
speglar den fuktiga ytan
direkt mot mitt inre.

Ögon har en effekt
starkare än bröst och kurvor.
De ser rätt in i mig.
Inga murar i världen skyddar
mot en passionsfylld blick.
Jag smälter som frosten
en solig februarimorgon.
Rinner ner till en
impulsaggreande varelse.
Hjärnan tappar sin funktion
på mindre än en hundradelssekund.

totalt ögonfallen.







Fri vers av verkligen
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-08-27 17:17



Bookmark and Share


    Camillaa
njae, ingen suverän dikt precis
2006-09-12

  Paraply
ooh, om man kan sluta andas, och överleva, så var det nog det som jag gjorde. Helt... underbar...!!
/p.
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen