Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

Regnet faller tätt
där landar en droppe till
utan att bry sig

trots uppenbar nonchalans
ett välkommet sommarregn




Fri vers av Martin VIP
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-08-27 22:34



Bookmark and Share


  Anna H
Även den/det som är nonchalant kan vara otroligt mycket värd/värt i någon annans ögon. Visst är det så! Fint fångat.
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP