Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon att dela tystnaden med

Jag vill bara ha någon att dela tystnaden med sa du
Det finns inte många sånna sa jag
Som man kan bara vara tyst med
Du finns, svarade du
Du finns också, sa jag
och log
vi log
tillsammans
fast långt ifrån




Övriga genrer av Delora
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-08-27 22:43



Bookmark and Share


    Dragontear
Fin dikt. Människor som man kan dela tystnaden med är allt för få.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora