Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske, kanske inte

Jag känner igen den pubertala ångesten

älskar älskar inte

allt är dödligt allvar

varje blick är en kod

och jag är osäker på dess betydelse

men det är viktigt

 

kanske älskar

kanske inte

 

Och det är ångest

samma pubertala ångest




Fri vers av Delora
Läst 365 gånger
Publicerad 2011-12-07 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora