Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulpterar

Jag degenererar, filosoferar

regenererar och uppdaterar

bort med sanden bara guldkorn kvar

finjusterar, inspekterar

reflekterar och accepterar.

Jag är klar

 

och jag glittrar.




Fri vers av Delora
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-02 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora