Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall den dagen komma?


En blick
En rörelse
En smekning.

Och när den dagen kommer
när mina ögon öppnas
och mitt hjärta skall jag avslöja
då skall jag vara din.
Och när den dagen kommer
och du skall röra vid min hand
ja, då ska du veta
att jag
inte
skall
lämna dig igen.




© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 259 gånger
Publicerad 2004-11-09 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana