Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs vägen

Ofullbordade
landskapsbilder lämnar mig
kvar längs vägen




Fri vers av Martin VIP
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant så sant,vackert!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP