Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Letar sig upp för hustaken
in genom min persienner
vidare in genom mina ögon
sedan in till hjärnkontoret
som utsöndrar lyckohormoner
Dagen har välkomnat mig
på ett oförklarligt sätt
Mitt äventyr fortsätter…




Fri vers av lifeforce1
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:45



Bookmark and Share


  jennie.
fint, enkelt, ljust
2006-09-02

  stella
Förståeligt att många kulturer dyrkar solen, eller hur :)
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1