Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysterier

Det finns det som ser ut som mysterier
men inte är det
och
Det finns det som inte ser ut som mysterier
men som är det




Fri vers av lifeforce1
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1