Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Jag sa, kan jag få låna ditt lillfinger ?
Hon sa du kan inte få hela min hand !
En var ledsen, En var arg
Kunde de mötas ???




Fri vers av lifeforce1
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1