Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvindar


Höstvindar
och regnvatten
Löv som faller
och varmare kläder.
Längtan efter solsken och värme
har redan vaknat till liv.

Hösten
gör
mig
inte
ledsen.
Jag vet att värmen
i ditt hjärta
kommer att värma mig medan de kalla höstvindarna blåser.



© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-11-09 20:52



Bookmark and Share


    Hanna F
kärleken kan verkligen värma i de kallaste höstvindar.
2004-11-10

  SMÅLAND
Fin. En värmande i dikt i hösten. Både att läsa och innehållsmässigt. Gillar radbrytningarna i den. //K!
2004-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana