Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges närmaste stad

Där bor jag det är en vacker
liten stad,staden är känd för alla
sina vackra parker
kan ge namnet på en
drömmparken heter
den

Det är som att komma
in i en sago värld som inte
jag trode var sann men
det är det, tycker att den
som vill skall besöka denna
stad och alla vackra blommor
som finns

Staden är kännd för sin
pepparrot och Totte Walin
jag den heter Enköping
jag beskriver staden
med ett speciellt hjärta
för denna stad

Den som vill och gillar
blomsterprakt skall
se med egna ögon,så förstår
ni nog varför jag känner
som jag gör för denna underbara
stad




Fri vers av Ann-christin
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-08-29 10:06



Bookmark and Share


    Siden och stål
Gillar också staden
2010-02-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Ann-Christine!

Jag måste nog åka och se på dessa fantastiska parker snart! Det har helt enkelt inte blivit av, trots att det bara är tre mil bort från Uppsala. Hoppas att din dikt blir startskottet. Hälsar Fredrik
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin