Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kylskåpspoesi som säkert kan utvecklas men jag har inte orkat arbeta med det.


Lysande död!

Min lysande död,
Som en fallande stjärna,
I din dröm blott en viskning om ljuv ångest och smärta.




Fri vers av Dragontear
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-08-29 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragontear