Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

Mörkret står som en vägg där ute på vägen,
löven darrar kalla och våta
hösten har kommit, isande och ekande vacker...
Dysterheten lägger sig som en hinna
på fönsterrutan och regnet rinner i små åar...
Som tårar på min kind en natt igår

Jag tänkte på tiden
Jag tänkte på Livet som rusar och susar
förbi som om tiden stod stilla
för alla utom Det...utom Livet

Jag tänkte på dig
Jag tänkte på oss som skulle vinna över världen
som skulle segra fast oddsen..inte fanns
Jag kände din andedräkt mot min hals
som brände, som kittlade mitt hjärta
Jag hörde dina andetag
i natten när mörkret föll och grävde fåror i mitt minne

Hösten skänker eftertanke
tänder ljus i mitt inre när sorg går förbi därute
Går förbi liksom den gamla \"Morran\"
Jag tänder ljus
Jag tänder glädje här
Här i mitt inre inomhus finns inte
dysterheten, här kan jag sitta
och le när höststormarna river och sliter
Inte ens minnet kan få lyckan att
stillna...längre...




Övriga genrer av MuninWolflady
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-08-29 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady