Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ämla och Djupet

 

Måste du vara så djup?

Måste du gråta till Vetrinärerna på tv:n?

Kan du inte ha något sexigare på dig?

Kan du inte umgås med folk lite mer?

Måste du sitta där och skriva jämt?

Kom och mys med mig istället Ämla, gå och duscha, piffa till dig, glöm

tröttheten, tänk inte så mycket, var lite lättsammare, skratta inte

på fel ställen, fråga mig inget, tänk på barnen, lämna inget till

morgondagen, tänk på vad du gör, tänk på mig och var inte

dig själv så ska jag älska dig i nöd...om jag har lust!




Fri vers av MuninWolflady
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 13:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
Jag saknar ord men förstår...
2008-02-26

  Gunwale VIP
Det där var ett riktigt rapp! "Var inte dig själv" + forts! Helbra formulering!
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady