Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det hjältinnemodigt att kämpa så långt tygen håller? Eller är det dumdristigt....


Utsikt eller Insikt?

 

Jag försökte iallafall

Tappert

Heroiskt

Dumdristigt

nä det där sista vill jag inte

höra men insikten slår mig

upprepande på kinden

och det går inte att vända den andra till

för där är nästa

Där ligger du

och påminner om det där

jag borde förstått för längesedan

och gjort något åt

Det där som jag borde

insett

innan jag vände mig om

och försvann

Tappert

Heroiskt

Dumdristigt




Fri vers av MuninWolflady
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 12:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"eftertänksamheten ska vaka över Dig\"...
2008-02-26

  E-rik08
Tappert?

Heroiskt?

Dumdristigt?

men starkt!
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady