Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 av min äldsta bröder i full krigsmundering




Massajen

 

Den stolta massajen där borta

lutad mot sin käpp och benet som en

trekant mot orangefärgad himmel

Det är min bror, hans blod blandat i min aorta

 

Min bror med sitt spjut

med sin gnusvansbeprydda piska

vilande vid pärlprytt bälte

vakande vid Kilimanjaros nedre slut

 

Av hjärtat är han född på andra sidan jorden 

och jag är född av hjärtat här

Föreningen var lika förundelig som skriften utan orden

och blodet som gemensamt oss nu bär

 

Till min familj jag vill dessa ord skriva

min familj i en värld på distans

vår gemenskap så stark genom sfären driva

tar sig genom som en spetsig lans




Fri vers av MuninWolflady
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 14:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt fantastiskt!
2008-02-26

    narcoleptic
finfint skrivet. veeeeryy goood.
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady