Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka förunnad

Sjön log mot mig idag

rakt igenom den gråa dimman

och tungregniga luften

log en spegelblank skiva

Det doftade svamp och barr

En lycka förunnad

att icke förglömma

någonsin mot din heta hud




Fri vers av MuninWolflady
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-01 00:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du fångade dagen?!
2008-02-26

    Robert Imaginos
Stark! Mycket stark!! ;-P

Jag får återkomma hit senare och kolla vad du har kokat ihop. *he he*

Kram på dig! Får man säga det på det här stället? Skiter väl jag i.
Kram o Puss på dig. :-))

/ Robert Imaginos, bästa poeten någonsin.
2006-10-01

  prinscess VIP
en fin text
där lycka lyser
igenom texten
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady