Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka

jag har alltid trott att fyrklöver
betyder ren lycka
precis som hästskor
och att guldklimpar finns
att hämta vid regnbågens slut
tårar faller från himlen
när änglarna gråter
det sa alltid mamma
att fyrklöver är lycka
och att lycka är svår att hitta
hon sa alltid
titta nu gråter änglarna igen
när det regnade
allting som händer har en orsak
om det är fallet
vad var det då för mening
alla lögnerna
varför
allt har en orsak
orsak
jag vet inte om jag tror på det längre




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-08-29 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson