Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord, och du rispar din panna

Det hänger gardiner av tårar
kring dina osedda ögon
Något du försöker dölja men som
skiner igenom så jävla väl


Du gråter aldrig
utom på fyllan när alla
Högstadieärren gör sig påminda
och din pappas raka höger
Fortfarande svider på dina kinder

Du säger
palla vara en sån
Som visar känslor


Du boxas hellre med
dödsångest och baxar
Sömntabletter ur din sjuka mormors
rosa badrumsskåp för
Det är så mycket lättare att dämpa
än att känna på riktigt
Att ingen dämpar fallen

Kväver skrik med kuddar
tills skräcken är för stor
För att rymmas mellan dina armar
och ansiktet flyter ut och
Blandas med den bruna massan
som är ditt liv


Alla händer som kramar dina
räcker inte till
För du är så mycket svårare än så
och vill bara ha
Recept på recept till
Ztilnox, lycka och
LITE FUCKING HAPPINESS

Det är svårt att peka fingret åt världen
när man samtidigt ska torka bort sminket under ögonen


Säger en blek flicka med självmord i blicken




Fri vers av unhappyvoices
Läst 1007 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 20:52



Bookmark and Share


  starsail
jag fick tårar i ögonen när jag läste denna.


"Det är svårt att peka fingret åt världen
när man samtidigt ska torka bort sminket under ögonen"

det däär, det där är fan mästerligt
gosh, skitbra!
2006-11-27

    majbarn
åh, jag älskar när jag blir såhär lyrisk av en text och börjar gråta. skitbra skrivet, klockrent!femfemfem
2006-09-21

    rainbow
it's already been said, men ändå: så jäkla bra, underbartotroligt!! "palla vara en sån som visar känslor" ... fast det är när man läser sånna här dikter man pallar..
2006-09-21

  kärleksbarn
jag säger som alltid:
underbartfabulöstnaketsuveränt!
tack!!
2006-09-11

  Bump
älsklingjulia du hör ju.
du måste bara fatta hur helt underbart du skriver.
2006-09-06

  losy
asså grymt bra skrivet!
blir en favorit :)
2006-09-05

    Camillaa
den drä gillar jag :)
/ C *
2006-09-03

  Nem
Jag tyckte också att den var bra. Den berör mig, dne är stark och både allmän och personlig.
2006-08-31

  Trubbel
oj, det här var verkligen bra!
början fångade mej direkt, och sen bara rycks man med.
kan inte ta ut några stycken jag gillar mer för jag gillar verkligen hela texten :)
2006-08-29

  Bump
*gråter*
julia, jag har inga ord som räcker till för den här.
det här var det ondaste bästa jag läst den här månaden. absolut.
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.