Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isblöta


1 advent

två vita och en grå
isakras i en åmynning
blötsnö i strandbrinken
1 advent
för en svanfamilj




Fri vers av tom boreland
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-08-29 21:43

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Cris
Ja.. det går fort till första advent.
fin liten bild av en familj..! inte i krasch
men i iskras.
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland