Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du med dina vackra ord

 

Subtila sms

 

Meningslösa förhoppningar

 

Du ständigt pumpar i mig

 

vill hålla fast mig likt en fisk som hänger kvar på kroken

 

Om jag nu betyder någon för dig varför visar du inte det då innan det är

för sent?

 

Jag går vidare och muren blir hårdade och starkare för varje dag som går

 

och jag bygger upp mig själv

 

Fast det vet du inte om

 

Inte heller hur




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-08-29 23:05



Bookmark and Share


  JMR
Dessa sms som kommer och inte kommer.....väntan!
Tänk vad balansgången är hårfin när det gäller kärlek.
2006-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan