Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

 

Åter igen tiggde hon och bad
om smulor av hans liv
för att inte svälta ihjäl
i en värld full av ensamhet

Åter igen hade fällan slagit igen
och hon väntade ängsligt
på hans nästa telefonsamtal
i en värld full av tystnad

Åter igen var hon förlorad




Fri vers av Anna H
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-09-01 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket ledsen och ensam text,
och jag får en vilja av att drämma näven i bordet och skrika
"du är värd så mycket mer än det där!"
2006-09-13

  Daniel_78 VIP
du. :(
2006-09-10

  Cattis Rönn
jisses...så sorgset...blir verkligen tagen...känns så sann och verklig. Bra skrivet!
2006-09-05

  Smultris
Ja... ont att läsa, ont att veta....

Kramis
2006-09-01

    jahapp
sorglig men fin...precis så där kan det va!
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H