Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vardagseftermiddag som alla andra.

Min hjärna tog semester och min själ villa bort sig.
Under tiden vart kaffet kallt och datorn dog.
Va fan ska jag göra nu.




Fri vers av Dragontear
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-08-30 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragontear