Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mareld eld i havet....


i Mareldstid

ur det pulserande guldet
reser sig
som ett gyllene regn
rinner håret ner
över axlarna
eldsprutande vårtgårdar
bländar ögonen
mjukt rör sig vattnet
kring ett strålande väsen
allt håller andan
när sjöjungfrun
går iland




Fri vers av tom boreland
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-30 20:48

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  stronza
oj oj! det här var ju väldigt bra!
får nog läsa fler av dina gamla
2007-09-17

  Jessica Ebbesson
Den här är fantastiskt färgsprakande och andlöst vacker i sin känsla.
2006-12-15

  Flickan*i*L*för*Lycka*
magisk, fantasi, håller andan när jag läser mig stum
2006-09-09

  Sanningsägaren VIP
jag håller med Cris
det är verkligen en
storslagen scen
som utspelar sig
framför mina ögon
Wow!
är det enda jag får ur mig nu
*stum*
2006-08-30

    ej medlem längre
Mycket stark och suggestiv bild!
2006-08-30

  Daniel_78 VIP
.
det låter som detta är svårt att fånga i ord
men du är nog farligt nära :)

hur som är det en bild som andas och sprutar av liv.
.
2006-08-30

  Cris
Wow..!
Jag kan inte säga annat än..

vad rasande vackert... som inledningen till
en storslagen film hör musiken.

väldigt glittrande..
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland