Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When I was young...

har delat dokument hela dagen
har hittat saker att göra för magen
har förstått att 4 gånger 4 är för svårt
och att mjukvaror inte är så jävla hårt

men prova aldrig något dumt,
HA, sa jag och tog nåt skumt...





Övriga genrer av Ranki
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-08-30 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki